Nieuws/ Aktie

Een gezonde hondenvacht betekent een blije hond!

Aanbieding puppietrim

Mac

Uw pup wordt op tafel gezet, pootjes worden opgetild, we gaan oortjes nakijken, tandjes kijken, eventueel nageltjes knippen. U krijgt tekst en uitleg over de vachtverzorging van uw hond. Welke borstel en/of kam te gebruiken en op welke manier.  Voor de puppy trim betaalt u  helemaal niets dus maak snel een afspraak.

Deze vroege gewenning zorgt voor minder stress in de toekomst en dat is zowel voor u als uw hondje maar ook voor ons prettig.


Mac, onze doodle, heeft ervoor gezorgd dat het idee voor deze trimsalon is ontstaan. Onze  labradoodle heeft een vacht die veel onderhoud vraagt.  Labradoodles laten geen haren in uw huis achter maar hierdoor heeft u er het werk van een regelmatige borstel/ kambeurt bij! Geen zin in deze klus? Wij helpen u  natuurlijk graag.  Tot snel!

Aanbieding trimabonnement

5 x trimmen = gratis gebitsbehandeling of een keer zelf je hond mogen wassen in de salon met alle gemakken van onze apparatuur.

Vraag naar de voorwaarden.


Doodle zelf knippen / wassen

Op onze unieke locatie in Zoetermeer kun je als eigenaar ook zelf aan de slag.Was je hond in een professioneel ingerichte ruimte en/ of  knip uw hond. De rommel is voor ons en u kunt uw hobby uitvoeren.


Vuilafstotende laag

Tijdens de wintermaanden ontvangt u bij een behandeling of wasbeurt een vuilafstotende laag t.w.v € 12,50 op de vacht van

uw hond.


Tandsteenbehandelingen

Tanden schoonmaken zonder dat uw hond onder narcose moet? wij helpen graag. Vraag naar de mogelijkheden.